{{ctrl.notification}}

قوانین سفر به دبی

شهر دبی همجون  نگینی در خلیج فارس می‎‌ درخشد و کمتر کسی است که نام این شهر ثروتمند و زیبا را نشنیده باشد. هر سال میلیون‌ها گردشگر از شهر دبی ، به عنوان بزرگترین شهر کشور امارات، بازدید می‌کنند و از جاذبه‌های  بسیار دیدنی آن لذت  می‌برند.

مقررات فرودگاه دبی

 همراه داشتن وسایل زیر در فرودگاه شهر دبی ممنوع است:
• سیگار الکترونیک
• مواد غذایی تازه مانند میوه و سبزیجات
• اسلحه و مهمات (در صورتی که مجوز از مقامات محلی نداشته باشید)
• مواد مخدر (هر چند ناچیز)
• قرص‌های آرام‌بخش، کدئین‌دار، خواب‌آور و مسکن
• وسایل و ابزارآلات قمار
• لوازم آتش‌بازی و مواد منفجره
• لوازم تیز مانند چاقو و شمشیر
• ارز جعلی
• گیاهان کاشته‌شده در خاک
• نوشیدنی‌های الکلی برای مسلمانان
• عاج و شاخ کرگدن
• هرگونه غذای پخته خانگی
• تورهای ماهیگیری (اگر بیش از سه لایه روی تور را بپوشاند)
• پرندگان زنده و مرده (خوراکی‌های مشتق‌شده از پرندگان)
• هرگونه CD و یا DVD با محتوای مذهبی که در آن دینی به جز اسلام تبلیغ شده باشد
همچنین موارد زیر در صورتی که تبصره مربوطه را رعایت کنید، مجاز هستند:
• عطریات و لوازم بهداشتی برای استفاده شخصی با ارزش کمتر از 3000 درهم
• دارو همراه با نسخه پزشک
• ارز خارجی تا معادل 100.000 درهم
• مایعات بالای 100 میلی‌لیتر باید در ظروف شفاف باشند
• توتون و تنباکو تا 2 کیلوگرم، مشروط به اینکه جویدنی نباشد

 

دریافت ویزای دبی

دسته‌بندی ویزای امارات برحسب مدت زمان و نوع سفر به شکل زیر است:
• ویزای توریستی شهر دبی: این نوع ویزا را می‌توان به صورت 14روزه، یک ماهه و سه ماهه دریافت کرد و در برخی موارد قابل تمدید است.
• ویزای ترانزیت دبی: مدت زمان این ویزا براساس قوانین دبی 14 روز است و قابل تمدید نیست.
• ویزای کار و تجارت شهر دبی: این ویزا توسط کفیل یا شرکت استخدام‌کننده‌ی فرد باید اخذ شود و اعتبار آن 3 سال است.
ویزای توریستی را مطابق قوانین و مقررات سفر به دبی، می‌توان از طریق خطوط هوایی، هتل‌ها و یا آژانس‌های مسافرتی ارائه‌دهنده تور دبی دریافت کرد. همچنین، مطابق با قوانین دبی، برای دریافت ویزای تجاری باید شخص و یا شرکتی به عنوان "کفیل" ضمانت تقاضاکننده ویزا را به عهده بگیرد تا مسافر در سررسید ویزا، کشور امارات و شهر دبی را ترک کند.
کفیل می‌تواند یکی از اقوام مسافر باشد که در این صورت باید فرم نسبیت را از سفارتخانه دریافت کند. همچنین، اگر کفیل مسافر، سازمان دولتی یا شرکت خصوصی باشد، می‌توانند مطابق قوانین برای شخص، درخواست ویزا کنند:
• با توجه به اینکه سفارت نقشی در صدور ویزا ندارد، نیازی به مصاحبه حضوری متقاضی ویزا نیست؛
• در صورت عدم ترک دبی در سررسید ویزا، مسافر مشمول جریمه خواهد شد؛
• ویزای دبی به طور معمول ظرف 7 روز و ویزای اضطراری در 3 روز کاری صادر می‌شود؛
• دختران مجرد، همچنین، دختران و پسرانی که ویزای آن‌ها به واسطه پدر، مادر و یا ولی آن‌ها صادر شده است، نباید تحت هیچ شرایطی بدون همراه خود به شهر دبی وارد شوند. در صورت عدم رعایت این موضوع، جریمه‌های سنگینی از جمله زندان در انتظار خاطیان است.

 

date_range یکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۸ remove_red_eye 46 بازدید favorite_border 0 chat 0
بخش
شماره موبایل
شماره ثابت
کانال تلگرام
پرواز داخلی
09197454570
پرواز خارجی
09197454570
هتل داخلی
09150028089
هتل خارجی
09150028089
ویزا
09150028087
ثبت نظر
chat 0